Print Page | Close Window

SPF stop working y a few hours

Printed From: LogSat Software
Category: Spam Filter ISP
Forum Name: Spam Filter ISP Support
Forum Description: General support for Spam Filter ISP
URL: http://www.logsat.com/spamfilter/forums/forum_posts.asp?TID=6787
Printed Date: 18 December 2017 at 6:07am


Topic: SPF stop working y a few hours
Posted By: jaime1860
Subject: SPF stop working y a few hours
Date Posted: 18 December 2009 at 2:08pm
Hello:
I`ve tranferded the instalation of SPF to new server with a different external IP cos` we hired a diferent internet provider. As a result of these changes, everithing words OK, but in 24 or 48 hs. SPF stop working. It happend with different configurations I`ve tried.
I don`t know what is happening between those 24 or 48 hs. that makes SPF stop working.
Please I need your help AZAP.
 
Thanks a lot
 
Mario Dalponte
Argentina



Replies:
Posted By: WebGuyz
Date Posted: 18 December 2009 at 2:14pm
any errors in the Windows event log? Any errors in the logfiles?
 
If it just stopped there should be an event log entry. That might give you some clues.
 
Make sure the new server has enough resources. If your using a Virtual Server give it at least 4 cores and 2 gig of memory.


-------------
http://www.webguyz.net


Posted By: jaime1860
Date Posted: 21 December 2009 at 9:26am
Thanks WebGuyz. I`ll try to check the events entries to find any answer.


Posted By: Neolisk
Date Posted: 13 January 2010 at 4:18pm
SFI is quite stable in our environment (a virtual machine, 4 cores, 3 gigs, Windows 2008 Ent.), so it should not be the issue. Does your new provider has any kind of throttling, particularly for DNS queries?



Print Page | Close Window