Print Page | Close Window

Spamfilter Quarantine Configuration Probl

Printed From: LogSat Software
Category: Spam Filter ISP
Forum Name: Spam Filter ISP Support
Forum Description: General support for Spam Filter ISP
URL: http://www.logsat.com/spamfilter/forums/forum_posts.asp?TID=5521
Printed Date: 16 October 2017 at 8:34pm


Topic: Spamfilter Quarantine Configuration Probl
Posted By: Belvoir
Subject: Spamfilter Quarantine Configuration Probl
Date Posted: 23 February 2006 at 9:39am

Hi there.

Getting on quite well with the eval now but I cannot seem to setup the Quarantine DB.  I have another server running RedHat Linux with MySQL version 3.23.54.

I have successfully created the database and (eventually!) created the tables.  Incidentally, the script that creates the tables as supplied with the evaluation version of the software appears to be wrong.  It tries to create tables named 'tblmsgs' and 'tblquarantine' rather than 'tblMsgs' and 'tblQurantine', etc...

Anyway, the tables have all been created and all appears to be OK - tblRejectCodes and tblServers have both been populated for example.  However, my logs keep showing errors like this

02/23/06 13:27:22:929 -- (2820) Exception occurred during TDeleteExpiredQuarantineThread.Execute: You have an error in your SQL syntax near 'DISTINCTROW tblMsgs.* FROM tblMsgs INNER JOIN tblQuarantine ON tblMsgs.MsgID = t' at line 1

. . . .and nothing seems to be quarantined.

I've tried different MySQL servers and the same thing seems to happen each time.

What am I doing wrong.  I guess it must be me as no-one else on the forum seems to have the same troulbe.

Thanks for your help.




Replies:
Posted By: LogSat
Date Posted: 23 February 2006 at 3:59pm
Belvoir,

SpamFilter supports MySQL v4 and higher. Prior to v4, the SQL searches are case sensitive, which is probably why you are running into these problems. Are the other MySQL servers v3.x as well?


-------------
Roberto Franceschetti

http://www.logsat.com" rel="nofollow - LogSat Software

http://www.logsat.com/sfi-spam-filter.asp" rel="nofollow - Spam Filter ISP


Posted By: Belvoir
Date Posted: 23 February 2006 at 6:22pm

Yes.  The other one's running 3.23.58.  I guess that's the problem then!

Many thanks



Posted By: Belvoir
Date Posted: 24 February 2006 at 6:59pm

Upgraded the MySQL to v4.1.  Everything fine now!

Thanks for the help.




Print Page | Close Window