Print Page | Close Window

excluded from emails blocked

Printed From: LogSat Software
Category: Spam Filter ISP
Forum Name: Spam Filter ISP Support
Forum Description: General support for Spam Filter ISP
URL: http://www.logsat.com/spamfilter/forums/forum_posts.asp?TID=494
Printed Date: 20 October 2017 at 5:05am


Topic: excluded from emails blocked
Posted By: Guests
Subject: excluded from emails blocked
Date Posted: 12 May 2003 at 5:08pm

*@chefbeth.com

Is this the proper wildcard form?

v1.1.2.117

mailto:beth@chefbeth.com" CLASS="ASPForums" TITLE="WARNING: URL created by poster. - beth@chefbeth.com is being blocked.

Any ideas?

James Taylor

mailto:jltaylor@metrotel.net" CLASS="ASPForums" TITLE="WARNING: URL created by poster. - jltaylor@metrotel.net

9037931953

 

 




Replies:
Posted By: dcook
Date Posted: 12 May 2003 at 5:45pm

I am also having problems with mail being blocked from excluded from emails.

I have an entry for mailto:*@namb.net" CLASS="ASPForums" TITLE="WARNING: URL created by poster. - *@namb.net , which is intended to exclude any email from this domain from blocking.  They continue to be blocked and blocked mail is not quarantined.

Looking for a solution, I have added the ip addresses of their mailservers to excluded domains. I don't know if this will work or not.

Are the MAPS and keyword filtering supposed to be excluded when I add an email address to the "exclude email" and "exclude domain"  

Any ideas?

 

 



Posted By: LogSat
Date Posted: 12 May 2003 at 6:20pm

We have just been able to duplicate this problem. A patch will be released as soon as possible (12/24 hours) to take care of this and another issue processing the queue directory.

Roberto Franceschetti
LogSat Software



Posted By: LogSat
Date Posted: 12 May 2003 at 6:21pm

We have just been able to duplicate this problem. A patch will be released as soon as possible (12/24 hours) to take care of this and another issue processing the queue directory.

Roberto Franceschetti
LogSat Software



Posted By: LogSat
Date Posted: 12 May 2003 at 7:06pm

Let me take this back, when I entered mailto:*@namb.net" CLASS="ASPForums" TITLE="WARNING: URL created by poster. - *@namb.net in the "excluded from" list, there was a trailing blank space:

" mailto:*@namb.net" CLASS="ASPForums" TITLE="WARNING: URL created by poster. - *@namb.net "

and the extra space caused the test to fail. The same goes for the other posting on this.

Can you please double check your list to make sure you do not have trailing spaces after the entries?

Roberto F.
LogSat Software



Posted By: LogSat
Date Posted: 12 May 2003 at 7:07pm

Let me take this back, when I entered *@chefbeth.com  in the "excluded from" list, there was a trailing blank space:

"*@chefbeth.com "

and the extra space caused the test to fail. The same goes for the other posting on this.

Can you please double check your list to make sure you do not have trailing spaces after the entries?

Roberto F.
LogSat Software



Posted By: Guests
Date Posted: 13 May 2003 at 2:36pm

Ok took the trailing space off.  I will test again.

Can you process the string to "trim" the trailing blanks?  They are hard to see on the screen.

 



Posted By: Guests
Date Posted: 14 May 2003 at 10:49am

Still blocking here's the log:
05/14/03 09:55:22:290 -- (2812) Connection from: 68.1.17.241  -  Originating country : United States
05/14/03 09:55:22:771 -- (2812) Resolving 68.1.17.241 - lakemtao04.cox.net
05/14/03 09:55:22:771 -- (2812) Bypassed all rules for: mailto:happyhankins@metrotel.net" CLASS="ASPForums" TITLE="WARNING: URL created by poster. - happyhankins@metrotel.net from mailto:beth@chefbeth.com" CLASS="ASPForums" TITLE="WARNING: URL created by poster. - beth@chefbeth.com
05/14/03 09:55:23:001 -- (2812) Found Keywords: [#fffff]
05/14/03 09:55:23:001 -- (2812) EMail from mailto:beth@chefbeth.com" CLASS="ASPForums" TITLE="WARNING: URL created by poster. - beth@chefbeth.com to mailto:happyhankins@metrotel.net" CLASS="ASPForums" TITLE="WARNING: URL created by poster. - happyhankins@metrotel.net matches content filter rules - rejected.
05/14/03 09:55:23:071 -- (2812) EMail from mailto:beth@chefbeth.com" CLASS="ASPForums" TITLE="WARNING: URL created by poster. - beth@chefbeth.com to mailto:happyhankins@metrotel.net" CLASS="ASPForums" TITLE="WARNING: URL created by poster. - happyhankins@metrotel.net was received and quarantined. Size: 15 KB
05/14/03 09:55:23:141 -- (2812) Disconnect

 

 



Posted By: Guests
Date Posted: 15 May 2003 at 6:30pm

I have several compaints from clients since upgrading from the public build 1.1.0.90 to both 1.1.2.117 and the retail build 1.1.2.122 about emails being blocked even though I have them in the unfiltered list. Please not you already have the system ini I am currently using. When will the patch be available? This did not seem to start being a problem until I went from 1.1.0.90.

I am beginning to think I should have waited before purchasing this until more to the bugs were fixed. I have also had another ISP that I provide consulting services purchase this application based on my recommendations.



Posted By: LogSat
Date Posted: 15 May 2003 at 11:11pm

George,

I'm confused on this posting below. I can't tell if the both sections are yours or you included a paragraph of another posting. I have not found an email with your settings, nor one that mentiones problems with the unfiltered list. If it's in the forum I've missed it...

Roberto

 

I have several compaints from clients since upgrading from the public build 1.1.0.90 to both 1.1.2.117 and the retail build 1.1.2.122 about emails being blocked even though I have them in the unfiltered list. Please not you already have the system ini I am currently using. When will the patch be available? This did not seem to start being a problem until I went from 1.1.0.90.

>

I am beginning to think I should have waited before purchasing this until more to the bugs were fixed. I have also had another ISP that I provide consulting services purchase this application based on my recommendations.



Posted By: Guests
Date Posted: 16 May 2003 at 12:56pm

Roberto,
I sent them to the wrong email address the first time. Too many hours reviewing logs and connection grid.

Sorry about that. You should have them now.




Print Page | Close Window