Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Spamfilter locked up
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Spamfilter locked up

 Post Reply Post Reply
Author
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4068
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Spamfilter locked up
    Posted: 26 August 2012 at 2:21pm
Terry,

The logs do not show anything unusual, so unfortunately we can't pinpoint the cause of the problem. Should this happen again, could you please let us know, and send us SpamFilter's activity logfile again for the day it happened?

Roberto Franceschetti

LogSat Software

Spam Filter ISP
Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4068
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 August 2012 at 9:37pm
Terry,

The SSL exceptions should just be warnings about the inability to establish an SSL connection with a remote server. These errors are fairly common, and do not cause concerns. 

SpamFilter stopping afterwards however is indeed an issue. Could you please zip and email us (at support at logsat dot com) SpamFilter's activity logfiles for the 22nd so we can try to see what happened?
Roberto Franceschetti

LogSat Software

Spam Filter ISP
Back to Top
Terry View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 06 February 2005
Status: Offline
Points: 155
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Terry Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 August 2012 at 11:38am
Yesterday our logsat spamfilter version 4.5.0.31 locked up tight after this message in the spamfilter logs
 
08/22/12 08:30:07:098 -- (156819408) Detected TCP Connection: 129.33.206.183
08/22/12 08:30:07:113 -- (156819408) Connection from: 129.33.206.183  -  Originating country : United States
08/22/12 08:30:07:113 -- (156819408) Exception occurred during GetConnectionsFromIP: error:1408F119:SSL routines:SSL3_GET_RECORD:decryption failed or bad record mac
I rebooted the system and it started working fine...ideas?
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.063 seconds.