Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Authorize TO Emails not working?
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Authorize TO Emails not working?

 Post Reply Post Reply
Author
ImInAfrica View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 27 June 2006
Location: FL, USA
Status: Offline
Points: 60
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ImInAfrica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Authorize TO Emails not working?
    Posted: 17 January 2012 at 7:53am
Hi Roberto,
I had this setting set as follows
DisconnectOnNonAuthorizedTO=1

I've changed it to true and will test, though i suppose =1 or =true is the same.

Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4068
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 January 2012 at 2:09pm
Hi ImInAfrica,

I think the setting you're looking for is this one in the SpamFilter.ini file:

;If the "AuthorizedTO" whitelist is used to specify the list of valid email addresses that can be accepted, by default SpamFilter will terminate a connection when the remote server specifies an invalid address in the RCPT TO command. You can use the following option to disable this forced disconnect, and cause SpamFilter to simply reject the invalid recipient, and continue to accept additional ones

DisconnectOnNonAuthorizedTO=true


which was probably changed to "false" at one point. Please do let us know if it was already set to "true" so we can look into this more.
Roberto Franceschetti

LogSat Software

Spam Filter ISP
Back to Top
ImInAfrica View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 27 June 2006
Location: FL, USA
Status: Offline
Points: 60
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ImInAfrica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 January 2012 at 12:46pm
Hi,
I have a list in my authorized to emails file as follows:

*@domain1.com
*@domain2.com
nam1@mydom.com
nam1@mydom2.com
nam1@mydom3.com
nam2@mydom.com
nam2@mydom2.com
nam2@mydom3.com
nam3@mydom.com
nam3@mydom2.com
nam3@mydom3.com

when i send an email to anyothername@mydom3.com it should reject, right?
I can see in the log:
EmailTO is not in AuthorizedTOEmail list...

BUT when I follow the SMTP conversation the rejection comes later.
A typical SMTP conversation should by

helo abc.abc.com
OK
mail from:<validemail@validdomain.com>
OK
rcpt to:<doesntexist@domain.com>
REJECTION here

however, what I am seeing is that after the 'rcpt to' i get 
OK

which of course is not right.

Which of my settings is causing this?

The log shows:
01/16/12 00:48:53:513 -- (2244) Detected TCP Connection: 70.99.xxx.xxx
01/16/12 00:48:53:513 -- (2244) Connection from: 70.99.xxx.xxx  -  Originating country : United States
01/16/12 00:48:53:700 -- (2244) Received MAIL FROM: <xxxx@tbcmg.com>
01/16/12 00:48:53:778 -- (2244) Received RCPT TO: xxxxx@xxxflorida.com
01/16/12 00:48:53:794 -- (2244) - EmailTO is not in AuthorizedTOEmail list...
01/16/12 00:48:53:794 -- (2244) 70.99.xxx.xxx - Mail from: xxxx@tbcmg.com To: xxxx@xxxflorida.com will be rejected
01/16/12 00:48:54:403 -- (2244) Start virus scan
01/16/12 00:48:54:450 -- (2244) Starting bayesian procedures
01/16/12 00:48:54:544 -- (2244) Blacklist cache - Added 70.99.xxx.xxx to limbo
01/16/12 00:48:54:778 -- (2244) SFDB - Added 70.99.xxx.xxx - Response: Error=0
01/16/12 00:48:54:778 -- (2244) Disconnect

I'd like Spamfilter, to disconnect the session when the recipient is invalid (assuming it's the only invalid recipient in the rcpt to list)

Thanks in advance for your pointers.

The spamfilter version I am 4.2.4.848


Edited by ImInAfrica - 16 January 2012 at 12:48pm
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.109 seconds.