Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - got a problem with virus scan
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

got a problem with virus scan

 Post Reply Post Reply
Author
Terry View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 06 February 2005
Status: Offline
Points: 155
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Terry Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: got a problem with virus scan
    Posted: 11 March 2011 at 4:14pm
disregard this please...it was my problem.  when I cut the activation code from the web page I truncated a line of the code.  might be good to display a message to the user when an invalid code is entered to activate however...
Back to Top
Terry View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 06 February 2005
Status: Offline
Points: 155
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Terry Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 March 2011 at 1:49pm
I got the new activation code but when I try to activate I get nothing back...I seem to be unactive at this time and need to get the virus checking back online...
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.094 seconds.