Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - SpamFilter GUI connection requirements
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

SpamFilter GUI connection requirements

 Post Reply Post Reply
Author
Bill Stewart View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bill Stewart Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: SpamFilter GUI connection requirements
    Posted: 28 May 2003 at 4:03pm

I am testing the latest version of SpamFilter on a firewalled computer. When I start the GUI, I don't see SpamFilter's version information in the GUI -- All I see is Spam Filter v %s.%s and Latest build available for download v %s.

What ports does SpamFilter need to display this information?

Back to Top
Abel View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Abel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 May 2003 at 4:44pm
port 80
Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4068
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 May 2003 at 9:25pm

Bill,

SpamFilter issues a standard http GET request on port 80 to http://www.logsat.com/spamfilter/version.htm to display what the latest build available is. If you wish, this can be disabled by unchecking the "Auto-check for new build" option in the main settings screen.

Roberto Franceschetti
LogSat Software

Back to Top
Jeroen van der Linden View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jeroen van der Linden Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 May 2003 at 10:52am

I had the same issue. Turned out the spamfilter service could for an unknows reason not bind to my port 1025. After reconfiguring it to listen to 2225 all went back to normal.

PS: The reply doesn't work with Opera 7.x: can't type in the box.

Back to Top
Bill Stewart View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bill Stewart Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 May 2003 at 10:59am

Port 80 was open, but I found the problem.

I am moving SpamFilter to another server, and the old server's IP address was set in the "ListenIP=" entry. Updated the IP address and it's happy now.

Thanks

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.078 seconds.