Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Activating product
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Activating product

 Post Reply Post Reply
Author
njtech View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 07 February 2007
Location: United States
Status: Offline
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote njtech Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Activating product
    Posted: 18 November 2010 at 10:41am
I have a existing Spam Filter ISP Enterprise setup and working.
I am setting up a new server and going to MSSQL instead of MYSQL.

Can I activate the new installation so I can finish setting up all
the database tables without de-activating the existing 
running one that is on a separate server? I am just concerned that activating the new
install de-activates the running one.. just want to be safe.

Thanks

Larry
Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4068
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 November 2010 at 7:57pm
njtech,

I just replied to you via a PM on this forum with the answer.
Roberto Franceschetti

LogSat Software

Spam Filter ISP
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.078 seconds.