Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Trouble with custom settings per domain
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Trouble with custom settings per domain

 Post Reply Post Reply
Author
StormsEdge View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 01 November 2009
Location: Fort Worth
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote StormsEdge Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Trouble with custom settings per domain
    Posted: 01 November 2009 at 8:19pm
I am currenlty trying evaluate your software. But I am having trouble customizing the filter settings for each domain.  Everything seems to be working properly.  I am able to connect to the DB, running in enterprize mode, but just cant seem to add any domains to the list.  Here is what I am trying:
 
Settings Button -> Click on "Required ! - Set Local Domains" button.  But it would seem the DBGrid List in the upperleft is disabled and does not allow me to add any domains to the list.
 
I also checked the table, and even the table "tbl_localdomains" will not allow me to add any rows in the SQL Administrator.
 
Is this a limitation of the evaluation version?  Will it not allow multiple domains?  If so, I will be unable to properly evaluate the software.
 
Thanks
Dan
 
 
Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4068
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 November 2009 at 8:25pm
In the DBGrid there should be initially one default entry called "ALL DOMAINS". If that entry is missing, this would indicate that there may have been issues when setting up the database initially.

When you originally installed SpamFIlter, under the "Settings - Enterprise / Standard Version" tab, did you click on the "Create / Check Database tables" button to have all the necessary tables created?

Could you please zip and email us at support@logsat.com your SpamFilter's activity logfile for today (found in the \SpamFilter\Logfiles directory), along with your SpamFilter.ini file and the entire \SpamFilter\Domains directory structure, so we can take a better look?
Roberto Franceschetti

LogSat Software

Spam Filter ISP
Back to Top
StormsEdge View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 01 November 2009
Location: Fort Worth
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote StormsEdge Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 November 2009 at 8:43pm

Yes, I did have the software create all the tables using the "Create / Check Database tables" button.

The files are on their way!
 
Dan
 
P.S.  Based on the log file it looks like there is a missing DB field.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.062 seconds.