Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Mails is bouncing
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Mails is bouncing

 Post Reply Post Reply
Author
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4066
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Mails is bouncing
    Posted: 16 November 2008 at 10:04pm
Without seeing the other entries relative to this email, we will not be able to reliably determine what is happening. If you can please ether post them here, or zip and email us at support at logsat.com SpamFilter's activity logfile for the day it happened, we'll try to be more helpful.

In the meantime, SpamFilter has a built-in timeout of one minute when forwarding emails to your server, as this is usually more than enough to forward an email. You may want to try to increase it by changing the following parameter in the SpamFilter.ini file from the defualt value of 60 to something like 180:

;Timeout when delivering emails to the destination SMTP server (in seconds)
ReadTimeoutOutgoing=180

You can make the change while SpamFilter is running, it will be imported within a few seconds.

Please note however, that increasing this timeout will only help in specific circumstance, ex. if the email is very large and is taking a long time to send it to your server. If you have that many emails being queued with timeout, it is much, much more likely that your mail server is somehow either delaying or refusing connections from SpamFilter. In this case, I strongly recommend you to check the mail server’s settings to ensure it trusts SpamFilter’s IP to relay mail freely, and/or to check its settings to ensure it is able to accept all emails form SpamFilter.

Roberto Franceschetti

LogSat Software

Spam Filter ISP
Back to Top
Karsten View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 16 November 2008
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Karsten Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 November 2008 at 1:56pm
Hi
 
I'm testing this spamfilter but I have a problem, when the spamfilter is forwarding mails to one of my servers I keep getting the same mails again and again, and in the log I can se This "Read Timeout - forwarding to: xxx.xxx.xxx.xxx
 
Anyone have a idear ?
Regards
Karsten
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.094 seconds.