Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - .767 Not forwarding mail to correct server
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

.767 Not forwarding mail to correct server

 Post Reply Post Reply
Author
jerbo128 View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 06 March 2006
Status: Offline
Points: 178
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jerbo128 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: .767 Not forwarding mail to correct server
    Posted: 10 January 2008 at 10:02am

I started getting calls after upgrading from the first beta to .767 that mail was not being delivered.  When looking at the logs, I see a lot of bouncebacks; the spamfilter is trying to deliver to the wrong destination server. 

 

It appears to me that the sql table for localdomains is correct, but SFE is exporting the wrong data to _localdomains.txt.   It is only affecting those domains that use the default destination server.  If I rewrite those records to specify the destination server, the _localdomains.txt is exported correctly.

 
Anyone else having this issue?
 
Jeremy


Edited by jerbo128 - 10 January 2008 at 10:04am
Back to Top
Desperado View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 27 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 1143
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Desperado Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 January 2008 at 11:09am
Jeremy,
 
I checked ALL my _LocalDomains.txt files and ALL are correct.  Sorry ... no help here.
The Desperado
Dan Seligmann.
Work: http://www.mags.net
Personal: http://www.desperado.com

Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4066
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 January 2008 at 10:56pm
Jeremy, you are absolutely correct. We reproduced the problem, and it is specific to the SpamFilter Enterprise 767 beta. An updated build 768 with the patch has just been made available.

The release notes are:
// New to VersionNumber = '4.0.0.768';
{TODO -cFix : Bug introduced in SFE build 767 (loads 20x - 40x faster...) caused incorrect destination SMTP servers and ports to be entered instead of NULL values in the _LocalDomains.txt file, causing incorrect destination SMTP servers }

Roberto Franceschetti

LogSat Software

Spam Filter ISP
Back to Top
caratking View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 13 March 2006
Location: United States
Status: Offline
Points: 79
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote caratking Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 January 2008 at 11:18pm
I just logged into the members download area, but when I click the latest beta .767 it prompts for a password.
 
The older versions are OK.
Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4066
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 January 2008 at 11:20pm
Yes, the file was still locked for the upload. If you retry it should be fine now.
Roberto Franceschetti

LogSat Software

Spam Filter ISP
Back to Top
caratking View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 13 March 2006
Location: United States
Status: Offline
Points: 79
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote caratking Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 January 2008 at 1:24am
I installed the latest beta today, seems to be working so far.
 
I did not like the message that is given out telling the remote server we are greylisting.  I don't think I want to tell the remote server why we are not able to accept the email right now.  They should just try later.
 
I tried to customize the message via the GUI, but it seems to change back every time regardless.  Is it supposed to be doing that?
Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4066
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 January 2008 at 5:09pm
This is looking like a bug, and if so we'll have a fix shortly.
Roberto Franceschetti

LogSat Software

Spam Filter ISP
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.078 seconds.