Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - AutoWhite error
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

AutoWhite error

 Post Reply Post Reply
Author
rudaf View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 04 July 2007
Location: Italy
Status: Offline
Points: 38
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rudaf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: AutoWhite error
    Posted: 11 September 2007 at 10:17pm
topic Exception occurred during TFilterObject.  partially solved: file filter.ini missed the path in wl_autowhiteforcedelivery
Back to Top
rudaf View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 04 July 2007
Location: Italy
Status: Offline
Points: 38
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rudaf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 September 2007 at 9:58pm
running eval version 704 in standard mode with enterprise DB
 
1) mail addresses are not autowhitelisted when selected and sent by web interface.
 
Log reports:
 
09/12/07 03.33.25.765 -- (1724) Adding to :account@yourdomain.com|recipient@mydomain.com
09/12/07 03.33.25.765 -- (1724) Exception occurred during TFilterObject.AddToFile (7): Cannot create file "". The system cannot find the path specified
09/12/07 03.33.25.781 -- (1724) Delivering quarantined email from <account@yourdomain.com> to recipient@mydomain.com
 
2) another exception i found into the log:
 
09/12/07 03.34.57.046 -- (2656) Blacklist cache - starting cleanup
09/12/07 03.35.39.953 -- Detected differences in file timestamps - forcing DB export
09/12/07 03.35.39.968 -- (3036) Exception occurred during TFilterObject.SaveToFileMemoControl (3): Cannot create file "". The system cannot find the path specified
09/12/07 03.35.40.000 -- (2588) Reloading filter.ini: domains\SFI\Filters.ini
 
 
Any idea?
 


Edited by rudaf - 11 September 2007 at 10:01pm
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.047 seconds.