Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Potential Bug with Copy Filter Settings
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Potential Bug with Copy Filter Settings

 Post Reply Post Reply
Author
digitalsherpa View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 26 July 2007
Location: United States
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote digitalsherpa Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Potential Bug with Copy Filter Settings
    Posted: 26 July 2007 at 6:16pm
While using the SFE administration GUI, copying the filter settings from one domain to another results in reversed SPF action settings.

For example:

Domain 1 SPF Settings:
Action on SPF Result: Neutral - Pass
Action on SPF Result: Softfail - Pass
Action on SPF Result: Fail - Block

Copying those settings to Domain 2 results in:

Domain 2 SPF Settings:
Action on SPF Result: Neutral - Block
Action on SPF Result: Softfail - Block
Action on SPF Result: Fail - Pass

I'm on version 3.5.4.692 using Spam Filter for Enterprise with a SQL Express database.

Thought I would let you guys know.

--Kev


Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4065
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 July 2007 at 10:53pm
Kev,

We were able to duplicate the problem. Thanks for the report. We will be releasing a new version within the next few hours that will contain the patch.
Roberto Franceschetti

LogSat Software

Spam Filter ISP
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.063 seconds.