Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Can’t start service
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Can’t start service

 Post Reply Post Reply
Author
john11 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 06 April 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 17
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote john11 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Can’t start service
    Posted: 18 June 2007 at 7:07pm

Client is running an old version of SP. Version 2.1.2.395

It runs fine as an application. We cannot get it to run as a service.  We stopped the application first and then tried to start the service so port 25 would not be busy, but no luck. Error 1067, the process terminated unexpectedly.

Any idea how to get the service to start ok?

Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4065
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 June 2007 at 8:26pm
Can you please post SpamFilter's activity logfile at the time you started the the service? It should report the errors it is encountering at startup.
Roberto Franceschetti

LogSat Software

Spam Filter ISP
Back to Top
john11 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 06 April 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 17
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote john11 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 June 2007 at 8:47pm
Robert,
No log.
Did the following:
Stopped SF app
removed the logs(made a copy actually and deleted the original)
in services, attempted to start SF service
got the error msg mentioned.
Looked in \program files\spamfilter\logfiles
there were no new logs :(

Did I look in the right place for the log you requested?



Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4065
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 June 2007 at 11:29pm
Yes, that is the correct directory. However that SpamFilter's version is several years old... and may have problems in logging if the errors occur on startup.

Could you ensure the SpamFilter service is started with an account that has the proper rights (usually SYSTEM will work), and that the box that allows the service to interact with the desktop is checked?
Roberto Franceschetti

LogSat Software

Spam Filter ISP
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.094 seconds.