Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - HELP! Spamfilter doesn’t seem to work
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

HELP! Spamfilter doesn’t seem to work

 Post Reply Post Reply
Author
Hanna View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 04 June 2007
Location: United Arab Emirates
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hanna Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: HELP! Spamfilter doesn’t seem to work
    Posted: 04 June 2007 at 11:12am

Hello

 

Sice a few days i'm facing a lot of problems with my Spam filter. Here the list with the problems:

- People who are white listed are getting blocked

- people who are black listed are coming thru

- baysean filter, tells me it's 0% Spam even when i test with some really dirty words....

 

My boss is going to kill me soon, but i haven't worked with this spamfilter before so i'm a helpless.

 

Please any help appreciated, if you need more information let me know

 

Thanks a lot

 

Cheers Hanna

Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4068
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 June 2007 at 4:18pm
Hanna,

If you can zip and email us a section of your SpamFilter's activity logfile, along with the "from" and "to" addresses that are not behaving correctly, we'll try to see what is happening. Please also include in the zip a copy of your whitelists and blacklists files, along with your SpamFilter.ini file so we can see your settings.
Roberto Franceschetti

LogSat Software

Spam Filter ISP
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.063 seconds.