Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Unable to Activate Enterprise Mode
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Unable to Activate Enterprise Mode

 Post Reply Post Reply
Author
Lokesh View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 28 December 2006
Location: India
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lokesh Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Unable to Activate Enterprise Mode
    Posted: 19 April 2007 at 5:57am

I am upgradign to 3.5.3.660.

I have also paste Enterprice Mode Key in textbox.

But after Pressing Activate button, it does not activate enterprise mode.

Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4065
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 April 2007 at 7:35am
Lokesh,
 
An internet connection is not required in order to activate the Enterprise mode in SpamFilter. When you copy/paste the activation below, can you please ensure there are no leading and trailing spaces? We used your same code below to ensure it works, and verified it works properly.
 
If you are still having trouble activating SpamFilter Enterprise, can you please stop SpamFilter, and then try adding manually the following line in the SpamFilter.ini file, under the [server settings] section:
 
SFEActivationCode=your_activation_code_as_you_provided_us_via_email
Please ensure there are no other entries labeled "SFEActivationCode", and if there are any, please remove them.
Roberto Franceschetti

LogSat Software

Spam Filter ISP
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.049 seconds.