Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Spam getting through the filter
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Spam getting through the filter

 Post Reply Post Reply
Author
Belvoir View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 13 February 2006
Location: United Kingdom
Status: Offline
Points: 22
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Belvoir Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Spam getting through the filter
    Posted: 17 April 2007 at 1:58pm

I am getting the owner of one domain complaining that a large number of what he calls spam are getting through the filter (SFI v 3.1.3.605).

The last time I saw this happen I had to delete the contents or the corpus folder (the database) as it was suspected corrupt.

The logs are showing quite a few entries similar to this:

04/16/07 17:11:53:750 -- (2568) TSpamFilterForm - Begin LoadFromFile for corpus.db (db.dat)
04/16/07 17:11:53:812 -- (2568) TSpamFilterForm - LoadFromFile for Corpus.db - copied db.dat -> IndD1A8.tmp
04/16/07 17:11:53:812 -- (2568) TSpamFilterForm - LoadFromFile for Corpus.db - copied db.dat.prb -> IndD1A9.tmp
04/16/07 17:11:53:812 -- (2568) TSpamFilterForm - corpus.db copy of files not exist - exiting
04/16/07 17:11:53:812 -- (2568) TSpamFilterForm - End LoadFromFile for corpus.db (db.dat) (0)
04/16/07 17:11:53:812 -- (2568) SpamFilterForm - corpus.db cannot be loaded, waiting 60 seconds
04/16/07 17:11:53:953 -- (79024) SFDB - Added 82.201.227.41 - Response: Error=0
04/16/07 17:11:53:953 -- (79024) Disconnect
04/16/07 17:11:54:078 -- (2564) TBayesianThread - Begin LoadFromFile for corpus.db (db.dat)
04/16/07 17:11:54:078 -- (2564) TBayesianThread - LoadFromFile for Corpus.db - copied db.dat -> IndD1AA.tmp
04/16/07 17:11:54:078 -- (2564) TBayesianThread - LoadFromFile for Corpus.db - copied db.dat.prb -> IndD1AB.tmp
04/16/07 17:11:54:078 -- (2564) TBayesianThread - corpus.db copy of files not exist - exiting
04/16/07 17:11:54:078 -- (2564) TBayesianThread - End LoadFromFile for corpus.db (db.dat) (0)
04/16/07 17:11:54:078 -- (2564) SpamFilterForm - corpus.db cannot be loaded, waiting 60 seconds

I have just discovered that the server went down unexpectedly on 3rd April.  Could this be the problem and what can I do (apart from the obvious of UPS protection - if it was in fact a power glitch) to prevent it happening in the future.

Thanks for your help

Tradaweb Ltd

PO Box 30

St Neots

Cambridgeshire PE19 7GF

UK

http://www.tradaweb.co.uk
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.078 seconds.