Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Problems with 3.1.3.597
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Problems with 3.1.3.597

 Post Reply Post Reply
Author
sirrar View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 26 January 2005
Location: Denmark
Status: Offline
Points: 44
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sirrar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Problems with 3.1.3.597
    Posted: 14 August 2006 at 2:02am

Hello

Just upgraded to version 3.1.3.597. I have had some vbs script running for quite some time now. The script sends out an reminder each morning how many e-mail they have in quarantine and a link to the web page where they can "Send" it anyway.

After upgrading to version 597 this feature doesen't work anymore. If I'm logged in to the server when the script is running they will be sent. But if the administrator is logged out of the machine the reminders is not sent!

I see nothing in the logfiles, se it seems a bit weird.

When restarting the service, then all the reminder e-mails are send. Fore example 3 mails per user, because the mails has been in a queue in some way for 3 days!

When running version: 3.1.3.594 and previous there was no problems!

Hope You can help me. Please feel free to ask questions if there is something I'm not clear about!

Running spamfilter on a Windows 2003 R2 server

BTW: I'm running SF in service mode. E-mail is flowing when not logged in



Edited by sirrar
Best regards...
Torsten Egebirk MCTIP: EA/SA - MCSE - MCSA - CCA - CCNA
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.047 seconds.