Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Spamfilter Quarantine Configuration Probl
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Spamfilter Quarantine Configuration Probl

 Post Reply Post Reply
Author
Belvoir View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 13 February 2006
Location: United Kingdom
Status: Offline
Points: 22
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Belvoir Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Spamfilter Quarantine Configuration Probl
    Posted: 24 February 2006 at 6:59pm

Upgraded the MySQL to v4.1.  Everything fine now!

Thanks for the help.

Back to Top
Belvoir View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 13 February 2006
Location: United Kingdom
Status: Offline
Points: 22
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Belvoir Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 February 2006 at 6:22pm

Yes.  The other one's running 3.23.58.  I guess that's the problem then!

Many thanks

Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4065
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 February 2006 at 3:59pm
Belvoir,

SpamFilter supports MySQL v4 and higher. Prior to v4, the SQL searches are case sensitive, which is probably why you are running into these problems. Are the other MySQL servers v3.x as well?
Roberto Franceschetti

LogSat Software

Spam Filter ISP
Back to Top
Belvoir View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 13 February 2006
Location: United Kingdom
Status: Offline
Points: 22
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Belvoir Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 February 2006 at 9:39am

Hi there.

Getting on quite well with the eval now but I cannot seem to setup the Quarantine DB.  I have another server running RedHat Linux with MySQL version 3.23.54.

I have successfully created the database and (eventually!) created the tables.  Incidentally, the script that creates the tables as supplied with the evaluation version of the software appears to be wrong.  It tries to create tables named 'tblmsgs' and 'tblquarantine' rather than 'tblMsgs' and 'tblQurantine', etc...

Anyway, the tables have all been created and all appears to be OK - tblRejectCodes and tblServers have both been populated for example.  However, my logs keep showing errors like this

02/23/06 13:27:22:929 -- (2820) Exception occurred during TDeleteExpiredQuarantineThread.Execute: You have an error in your SQL syntax near 'DISTINCTROW tblMsgs.* FROM tblMsgs INNER JOIN tblQuarantine ON tblMsgs.MsgID = t' at line 1

. . . .and nothing seems to be quarantined.

I've tried different MySQL servers and the same thing seems to happen each time.

What am I doing wrong.  I guess it must be me as no-one else on the forum seems to have the same troulbe.

Thanks for your help.

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.063 seconds.