Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - ASP web interface install
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

ASP web interface install

 Post Reply Post Reply
Author
chris_bell View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 16 February 2006
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chris_bell Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: ASP web interface install
    Posted: 16 February 2006 at 9:25am

Hi were setting this up on one of our web servers to trial.

I cant get the web interface working - Its setup on 2003 Web Server with IIS.

If i browse the default.asp i get a

Hello ASP messge ( ithink this is just a default output )

If i browse any of the other pages i get a 404 file not found.

Any Ideas ?

 

Chris

Back to Top
Benny View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 17 January 2006
Status: Offline
Points: 24
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Benny Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 February 2006 at 5:36pm

I did post the solution here just in case somebody asks this again.

http://www.logsat.com/spamfilter/forums/forum_posts.asp?TID= /5492&PN=1

 

 

Back to Top
chris_bell View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 16 February 2006
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chris_bell Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 February 2006 at 8:14am

Thanks for that, Unfortunately it didn't have any effect.

Anyone else got idea's

 

Best,

Chris

Back to Top
chris_bell View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 16 February 2006
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chris_bell Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 February 2006 at 8:18am

Oddly - after deleting the site and recreating it again. It appears to work now....

Go figure.

Best,

Chris

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.078 seconds.