Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - ASP web interface install
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

ASP web interface install

 Post Reply Post Reply
Author
chris_bell View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 16 February 2006
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chris_bell Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: ASP web interface install
    Posted: 17 February 2006 at 8:18am

Oddly - after deleting the site and recreating it again. It appears to work now....

Go figure.

Best,

Chris

Back to Top
chris_bell View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 16 February 2006
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chris_bell Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 February 2006 at 8:14am

Thanks for that, Unfortunately it didn't have any effect.

Anyone else got idea's

 

Best,

Chris

Back to Top
Benny View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 17 January 2006
Status: Offline
Points: 24
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Benny Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 February 2006 at 5:36pm

I did post the solution here just in case somebody asks this again.

http://www.logsat.com/spamfilter/forums/forum_posts.asp?TID= /5492&PN=1

 

 

Back to Top
chris_bell View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 16 February 2006
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chris_bell Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 February 2006 at 9:25am

Hi were setting this up on one of our web servers to trial.

I cant get the web interface working - Its setup on 2003 Web Server with IIS.

If i browse the default.asp i get a

Hello ASP messge ( ithink this is just a default output )

If i browse any of the other pages i get a 404 file not found.

Any Ideas ?

 

Chris

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.047 seconds.