Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Forum Questions
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Forum Questions

 Post Reply Post Reply
Author
Desperado View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 27 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 1143
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Desperado Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Forum Questions
    Posted: 22 February 2005 at 12:19pm

Tis may have already been answered but ...:

1. I I edit my own post to update the information, does it display as a "New" post?

2. How the heck can I paste a part of an HTML page in ... or is that not allowed?

Regards,

Dan S.

The Desperado
Dan Seligmann.
Work: http://www.mags.net
Personal: http://www.desperado.com

Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4066
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 February 2005 at 4:39pm
Guess the answer will be given by this test....

TEST:

Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
Desperado
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 27 January 2005
Location: United States
Online Status: Online
Posts: 576
Posted: 22 February 2005 at 12:19pm | IP  Report Post Quote Desperado

Tis may have already been answered but ...:

1. I I edit my own post to update the information, does it display as a "New" post?

2. How the heck can I paste a part of an HTML page in ... or is that not allowed?

Regards,

Dan S.



__________________
"The Desperado"
Dan Seligmann.
Work: http://www.mags.net
Personal: http://www.desperado.com
Back to Top View Desperado's Profile Search for other posts by Desperado Visit Desperado's Homepage Send Private Message Add to Buddy List Edit Post Delete Post Move Post


***********
end of copy/paste with HTML
***********




Edited by LogSat
Roberto Franceschetti

LogSat Software

Spam Filter ISP
Back to Top
Desperado View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 27 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 1143
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Desperado Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 February 2005 at 5:22pm

Hey ... that seems to work.

 

So ...

Test POP Account
< style="MARGIN-BOTTOM: 0px; : relative" name=DoPOP3 =Navigation.asp method=post>< = value=DoPOP3 name=Nav>
POP3 Server: < size=40 value=pop3.mags.net name=POP3>
Account Login: < size=40 name=AccountLogin>
Account Pass: < = size=40 name=AccountPass>



Edited by Desperado
The Desperado
Dan Seligmann.
Work: http://www.mags.net
Personal: http://www.desperado.com

Back to Top
Desperado View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 27 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 1143
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Desperado Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 February 2005 at 5:27pm

Well,  That worked but some forms don't.  Can't have everything.

Dan

The Desperado
Dan Seligmann.
Work: http://www.mags.net
Personal: http://www.desperado.com

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.063 seconds.