Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Bye-Bye
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Bye-Bye

 Post Reply Post Reply
Author
Allan View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Allan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Bye-Bye
    Posted: 02 December 2004 at 8:00am

I've used Logsat for more than a year now - now I am leaving this nice software for a 'cuda box. Why ?

I've had loads of problems with "time-out" mails - mainly mails with attachment times out before they are received. I've been in a positive dialog with Logsat and received several suggestions, but now I've had enough. I've testet the software for the bug under several conditions:

  • win 4.0 / 2K / 2003
  • several serveres - DL320's and common PC's
  • infront af the firewall, on the DMZ and LAN
  • behind a DSL connection

And of course loads of combinations..........

Last Friday I replaced the Logsat server with an Barracude box and since then I havent experiend any time-out mails.

That's is - goodbye Logsat - you've bloced million SPAM mails - but timed out on ~10 a day. Life's cruel, so are users :-)

Cya

Back to Top
kspare View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 January 2005
Location: Canada
Status: Offline
Points: 334
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kspare Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 December 2004 at 8:37am
By any chance were these attachments that timed out, were they larger than 10 megs?
Back to Top
Allan View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Allan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 December 2004 at 8:40am

some where, but mainly it was just normal "attachments" - that could be a signature containing an image or an word, PDF, whatever document.

Didnt find any system in size, kind, sender - nothing, nada ....

Allan

Back to Top
kspare View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 January 2005
Location: Canada
Status: Offline
Points: 334
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kspare Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 December 2004 at 8:42am
That is weird. I run my spam on a desktop, mind you I only get 10,000 messages per day but about 8000 of those are spam, and I have zero problems. You must have had some kind of a config issue.
Back to Top
Allan View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Allan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 December 2004 at 9:09am
Perhaps - or some kind of network error - I dont know - wish I did...
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.062 seconds.