Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Possible bug in Ver 2.1.1.395?
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Possible bug in Ver 2.1.1.395?

 Post Reply Post Reply
Author
Dan B View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 09 February 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 104
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dan B Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Possible bug in Ver 2.1.1.395?
    Posted: 26 November 2004 at 6:04pm

R,

Since we have upgraded to ver 395 we are getting rejections from % found in TO email address and after double checking there is not a % in the email to.  I do find one in the MessageID.  Here is an example of the message header.  Is this a bug in the SF?

Thanks,
Dan B

 

This message was created automatically by mail delivery software.
>
> A message that you sent could not be delivered to one or more of its
> recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
>
>   support@domain2.com
>     SMTP error from remote mailer after end of data:
>     host spam-gateway-4.domain2.com[X.X.X.X]:
>     557 -5 This email is rejected.
>
> ------ This is a copy of the message, including all the headers. ------
>
> Return-path: <mmd@domain.com>
> Received: from [68.74.37.95] (helo=[192.168.1.103])
>     by smtpauth08.mail.atl.earthlink.net with asmtp (Exim 4.34)
>     id 1CXomT-0003PW-3b
>     for support@domain2.com; Fri, 26 Nov 2004 17:41:33 -0500
> User-Agent: Microsoft-Outlook-Express-Macintosh-Edition/5.0.6
> Date: Fri, 26 Nov 2004 17:38:05 -0500
> Subject: Re: testing the email
> From: Anderson <mmd@domain.com>
> To: " Tech Support" <support@domain2.com>
> Message-ID: <BDCD1A7D.43C%mmd@domain>
> In-Reply-To: <013301c4d407$05969230$8000a8c0@domain2.com>
> Mime-version: 1.0
> Content-type: text/plain; charset="US-ASCII"
> Content-transfer-encoding: 7bit

 

Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4068
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 December 2004 at 7:10pm
Dan,

SpamFilter will only check for the presence of the % in the RCPT TO email address, not in the email headers. Could you please either post here or email at support@logsat.com the section of SpamFilter's activity logfile for the day and time when this happened so we can see if there's anything else wrong?

Roberto F. LogSat Software
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.046 seconds.