Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - No attachment emails will come through
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

No attachment emails will come through

 Post Reply Post Reply
Author
dspence View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dspence Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: No attachment emails will come through
    Posted: 09 May 2003 at 3:41pm

Ver. 1.1.0.80 & 1.1.0.90 both will not accept messages over 1mb (with attachment)?

The message will sit in the connection section for about 60 seconds then report a disconnect status with no error?!?

Please help!!

Attachments area .img & .zip

Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4068
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 May 2003 at 8:26am

Dave,

Are you 100% sure that your destination SMTP server does not impose limits on attachment size? SpamFilter does not have any limits, it simply forwards the email "as is" to the dest. smtp without altering the message body. It only add a couple of headers to the email (the X-Server and Received:).

Roberto Franceschetti
LogSat Software

Back to Top
dspence View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dspence Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 May 2003 at 9:34am

Yes. I am 1000% sure.The email is never forwarded. This is the problem. It just sits in the connections grid for about 120 seconds then disconnects. It does not forward the message nor reply an error ?!? 

 If I turn off the filter, I can recieve the messages fine. Looking on our linux server (Email server) the section about message size is commented out which means size is unlimited.

Thanks!

Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4068
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 May 2003 at 4:13pm

Have you tried the latest .117 build to see if the problem is still there?

If so, you can try running SpamFilter in standalone mode (not as a service) with the following command line parameter:

SpamFilter -v aaa.bbb.ccc.ddd

where aaa.bbb.ccc.ddd is the IP of the remote server which is not working correctly.

This will display more verbose information on the activity tab when that server connects.

Roberto F.
LogSat Software

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.125 seconds.