Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - 557 Error when trying to send mail - HELP!!!!!
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

557 Error when trying to send mail - HELP!!!!!

 Post Reply Post Reply
Author
Konrad View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Konrad Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: 557 Error when trying to send mail - HELP!!!!!
    Posted: 09 June 2004 at 3:30pm

We can receive mail and we can send mail locally.  But we can not send mail to any address that does not end with our domain, hillersystemsinc.com.

I'm assuming I have the Local Domains whitelist. 

Our mail server's address is mail.hillersystemsinc.com and SpamFilter is set to listen on port 25 and forward mail to our actual server using the local address of 192.168.5.20, port 26.  So anyways, should the following suffice for our Local Domains whitelist :

hillersystemsinc.com
hillersystemsinc.com:mail.hillersystemsinc.com:25

Help!

Konrad

Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4065
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 June 2004 at 10:29pm

Konrad,

The most likely cause of that error is that your have SpamFilter's IP address configured for your "outgoing SMTP server" in the email clients.

There's several posts with a similar question. Perhaps one of the most complete answers is contained in this posting at http://www.logsat.com/spamfilter/forums/showmessage.asp?messageID=2618. Hope this helps.

On a side note, if you configured a default destination SMTP server and port in the main settings tab, there is no need to specify the following line in your Local Domains whitelist:

hillersystemsinc.com:mail.hillersystemsinc. com:25


Roberto F.
LogSat Software

Back to Top
Konrad View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Konrad Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 June 2004 at 9:51am

Thanks for the link!  I remember going through all this back then!  Unfortunately our situation has changed.  We now have users who check their mail from outside our building.  I tried that last solution dealing with excluding domains.  But could not get it to work.


I tried to exclude the following

hillersystemsinc.com
192.168.5.*

We still get the 557 error when trying to send mail.  It looks like SPAMFilter does not automatically create a file like it does for the Local Domains.  Can I just create my own textfile manually?

Konrad

Back to Top
Konrad View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Konrad Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 June 2004 at 11:57am

Okay!  Solved my own problem!  Thanks!  I just made a textfile manually and it worked!

 

Konrad

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.063 seconds.