Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Initial Launch Problem - NT4
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Initial Launch Problem - NT4

 Post Reply Post Reply
Author
Richard View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Richard Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Initial Launch Problem - NT4
    Posted: 30 July 2003 at 8:21am

Have just installed SpamFilter on a NT4 server. Attempt to launch program produces a

DrWatson exception error:  'The application, ,generated an application error'.

I have seen in forum need to have Microsoft's MDAC Data Access Components installed for SpamFilter to run. Am running a SQL Server 7 clustered installation and see a Microsoft

warning on MDAC download page

(http://msdn.microsoft.com/downloads/list/dataaccess.asp?frame=true) that installing release

MDAC 2.6 onwards will break the cluster.

Not intending to quarantine mail, and MS Access not installed on server.

Presume launch problem relates to need for MDAC?

What version of MDAC can I safely install?

Thanks
Richard

Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4068
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 July 2003 at 8:32am

Richard,

SpamFilter needs MDAC to be installed, if it's not present it will generate an error (whicih we'll soon fix).

The minimum of MDAC 2.7 is required only if using MS Access, if you do not intend to use the quarantine, pretty much any version of MDAC should suffice.

Roberto F.
LogSat Software

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.063 seconds.