Print Page | Close Window

Unicode based Topics goes bad once tagged

Printed From: LogSat Software
Category: Spam Filter ISP
Forum Name: Spam Filter ISP Support
Forum Description: General support for Spam Filter ISP
URL: http://www.logsat.com/spamfilter/forums/forum_posts.asp?TID=7083
Printed Date: 19 November 2017 at 5:30am


Topic: Unicode based Topics goes bad once tagged
Posted By: ebzed
Subject: Unicode based Topics goes bad once tagged
Date Posted: 08 May 2014 at 9:21am
Hi There,
We have noticed that once a mail is tagged as spam, If its Topic was written in Unicode (Hebrew)
it will go from the original topic to all question marks " <!> ??? ?? ?????? ???? ?? ?? ???? ????? ???? ????? ??? "



Please Advice,
Eran.



Replies:
Posted By: LogSat
Date Posted: 08 May 2014 at 9:28am
ebzed,

Could you please let us know the full build/version of SpamFilter you are using so we can try to replicate this? I also assume that by "Topic" you mean the Subject of the email, not its body, correct?


-------------
Roberto Franceschetti

http://www.logsat.com" rel="nofollow - LogSat Software

http://www.logsat.com/sfi-spam-filter.asp" rel="nofollow - Spam Filter ISP


Posted By: ebzed
Date Posted: 08 May 2014 at 9:36am
Yes, Sorry, Was rushing to fast 8-)
Topic = Subject
We use 4.5.1.98





Posted By: LogSat
Date Posted: 08 May 2014 at 10:37pm
Eran,

We replicated the issue and are testing the patch now. It will be available in the next release of SpamFilter which should be available within the next few days.


-------------
Roberto Franceschetti

http://www.logsat.com" rel="nofollow - LogSat Software

http://www.logsat.com/sfi-spam-filter.asp" rel="nofollow - Spam Filter ISP



Print Page | Close Window