Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Reload Filtersettings
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Reload Filtersettings

 Post Reply Post Reply
Author
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4065
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Reload Filtersettings
    Posted: 18 February 2010 at 4:09pm
All changes to the databases are reloaded automatically by SpamFilter within 5 seconds. From the error you reported I suspect there may be an issue with the database.

It's possible that, if you migrated/restored/re-created the SpamFilter database, and/or migrated the SpamFilter installation somewhere else, this created a mixup with the actual patches applied to the database and with what SpamFilter thinks was applied.

I'd recommend having SpamFilter re-apply all the database patches that are needed. This may cause errors to be logged when the scripts are trying to add database fields that exist already, but these errors can be ignored.

To proceed, please:
  1. stop SpamFilter
  2. then find and remove the line starting with DBPatchesApplied= in the SpamFilter.ini file
  3. and then restart SpamFilter. 
When done, the line you removed should have been automatically re-added.
If the problem still occurs after this, if you can then zip us (to support @ logsat.com) the activity logfile starting from when you restarted SpamFilter, we’ll try to figure out what is going on. If the zip is over 8MB in size, please let us know so we can provide you credentials to upload the file via FTP.
Roberto Franceschetti

LogSat Software

Spam Filter ISP
Back to Top
Bart View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 20 August 2008
Location: Holland
Status: Offline
Points: 18
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bart Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 February 2010 at 2:58am
Last couple of days i've people complaining that new items i add to the Expluded whitelist or Athorized To Emails won't be active.
 
When i look in SQL the Items are there and when i restart the Spamfilter Service also Spamfilter can see those Items like it should be.
 
Do i need to restart the Spamfilter Service after every Black/Whitelist item i add/remove or is something wrong with my server ?
 
The only line i could find in the logfile was this one.
 
Exception occurred during ChecktblReloadTableInfo: String or binary data would be truncated
 
It looks like this message is in the logfile every 5 seconds. Can you please tell me how i can found out what is causing this problem ?
 
Tnx
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.063 seconds.