Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Quarantine Website setup
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Quarantine Website setup

 Post Reply Post Reply
Author
c_g_white View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 23 November 2009
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote c_g_white Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Quarantine Website setup
    Posted: 23 November 2009 at 6:47am
Dear All,
 
New to SpamFilter ISP...   Seems to be a great product.  I have set up the SQL database quarantine feature but don't seem to have the website setup to view the quarantined emails.
 
I can't remember the installer asking if I wanted to setup the website on installation!
 
How do I now set up the website for viewing quarantined emails.  (I know that I am using the eval version and won't be able to send the files to the users.)
 
I have Win2003 with IIS6.0 set up. 
 
A simple explanation of how to do it would be great.  I have spare domains to use which are already set up as websites.  With .asp and php enabled.
 
Regards,
 
Chris White. UK impressed user.
Back to Top
yapadu View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 12 May 2005
Status: Offline
Points: 272
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote yapadu Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 November 2009 at 9:00am
Chris,

The spamfilter installer does not install the web interface for viewing the messages in quarantine.  You can download the samples from this page:

http://spamfilterisp.com/sfi-spam-filter-download.asp

I've never used them, but I think you place them on your webserver and specify the settings for database access and you are good to go.

Back to Top
c_g_white View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 23 November 2009
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote c_g_white Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 November 2009 at 9:57am
Great, solved it.  Actually made a backup of the spamfilter.ini file and then re-installed the program over the top.  Ticked the box to add the webfiles and then transfered them into the web server directory. 
 
Took a couple of goes to get the db_connect.asp connections string right but it finally works.
 
The outlook connector works as well so all must be fine.
 
Regards,
 
Chris.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.109 seconds.