Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Additional dest SMTP servers for ALL DOMAINS
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Additional dest SMTP servers for ALL DOMAINS

 Post Reply Post Reply
Author
lyndonje View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 31 January 2006
Location: United Kingdom
Status: Offline
Points: 192
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lyndonje Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Additional dest SMTP servers for ALL DOMAINS
    Posted: 29 May 2009 at 9:34am
Hello all,
 
Just trying something... using the GUI (not SQL), I can't seem to be able to add additional failover destination SMTP servers for 'ALL DOMAINS'.
 
If I select a specific domain set NOT to use defaults, a grey 'Tick' button appears above. When I enter an additional destination SMTP server, the button turns black allowing me to click it, which then saves the changes to the database.
 
Selecting the ALL DOMAINS option allows me to enter an additional destination SMTP server, however there is no tick button to press, grey or otherwise.
 
Is this by design, and for some reason not possible for some technical reason I havn't thought of? OR is it this just a glitch in the GUI and by populating this field directly in the database will it be applied with no adverse side-effects?
Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4065
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 May 2009 at 5:52am
lyndonje,

First of all, we are aware the GUI there is not very user-friendly... This said, once you make a change to the "ALL DOMAINS" settings - either for the "Destination Server Override", or for the failover section, to save the changes all you need to is to select a different domain in the list. This will post the settings to the database. We had to remove the "tick" button for that specific domain as having it there allowed the GUI to delete that special domain as well, which is something we did not want to allow.
Roberto Franceschetti

LogSat Software

Spam Filter ISP
Back to Top
Apostile View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 07 June 2009
Location: United States
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Apostile Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 June 2009 at 11:30pm
we are aware the GUI there is not very user-friendly... This said, once you make a change to the "ALL DOMAINS" settings - either for the "Destination Server Override", or for the failover section, to save the changes all you need to is to select a different domain in the list.Big%20smileTongue
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.063 seconds.