Spam Filter ISP Support Forum

  New Posts New Posts RSS Feed - SPAMFilter not processing all mail
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

SPAMFilter not processing all mail

 Post Reply Post Reply
Author
Stephen View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Stephen Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: SPAMFilter not processing all mail
    Posted: 30 September 2004 at 5:56am

Hello,

          I have installed the software on an AMD2Ghz 512MB RAM. Now the computer doesn't seem to using much of it's power though about 40% of all e-mail that pass through are not being processed. I have noticed this in headers of the e-mails. Any ideas or am I missing something. I am using the trail version of the software.

Regards
Stephen

Back to Top
LogSat View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 25 January 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 4068
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LogSat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 September 2004 at 10:59pm
Stephen,

We're not sure we understood what you mean by

"Now the computer doesn't seem to using much of it's power though about 40% of all e-mail that pass through are not being processed."

With a server you described, SpamFilter should be able to process at least 50,000 emails per day. What kind of traffic are you receiving, and can you please rephrase your question so we can better answer it?

Roberto F. LogSat Software
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.047 seconds.